För bokning och frågor.
info@berns.se
0856632000

ALDOUS HARDING

Start: April 9, 2023, 7:00 pm

ALDOUS HARDING

Aldous Harding är en artist som ständigt överraskar och överträffar alla förväntningar. Då 2015 års självbetitlade debutalbum två år senare följdes upp av skivan ”Party” gick den hyllade nya zeeländskan från att vara lovande till att bli en av de ledande inom modern singer/songwriter. ”Party” belönades bland annat med betyget 4 av 5 i DN, hamnade på Bäst just nu-listan hos Kritiker.se och utsågs till Album of the Year av Rough Trade Shop.

Vid 2019 års tredje album ”Designer” borde vi alltså ha varit förberedda på att Aldous på nytt skulle golva oss – särskilt som den upparrangerade förstasingeln ”The Barrel” redan hade skvallrat om att hon hade tagit ytterligare flera steg framåt. Men återigen överträffade Aldous Harding alla förväntningar genom att hitta den perfekta balansen mellan det avskalat enkla och det dramatiskt omskakande.

Då Aldous kommer till Stockholm 9 april 2021 kommer hon att vara aktuell med nytt material. Ett första smakprov är livefavoriten ”Old Peel” som äntligen har fått studioskepnad.

För frågor kring biljetter, vänligen maila info@fkpscorpio.se