För bokning och frågor.
info@berns.se
0856632000

ANGEL OLSEN

Start: October 9, 2022, 8:00 pm

ANGEL OLSEN

Angel Olsen är det perfekta exemplet på hur en artist kan skriva sig själv bortom sin egen tid. Hur en fortfarande, med små medel, kan skapa det största av avtryck med det minsta av medel så länge uttrycket är filterlöst. Med precist skulpterade textrader, en överjordisk empati och en röst som i varje stavelse lyckas förmedla absolut angelägenhet är Angel Olsens nästan som en indierockens Dolly Parton. Full av jukebox-romantik, extravaganta håruppsättningar men alltid med en direkt kanal till hjärtat på de som tar sig tid att verkligen lyssna.

Angel Olsen växte upp i St. Louis, Missouri där hon fick sin musikaliska fostran i folkmusiken. Tonåriga Angel började snart själv spela akustiskt på diverse caféer, en era som är dokumenterad på skivan ’Half Way Home’ från 2012. Men det var med ’Burn Your Fire For No Witness’ (2014) och framförallt ’MY WOMAN’ (2016) som Angel Olsen började expandera sitt uttryck med indierock, synthar och flirtar med girlpop. 2019 kom All Mirrors och året därpå en nytolkning av samma album som bidrog med ytterligare en pusselbit för den som önskar förstå Olsens artistskap.

Den 9 oktober kommer Angel Olsen till Sverige för en efterlängtad spelning i The Ballroom på Berns i Stockholm, biljetter ute nu!

Berns Nattliv

Njut av en after work i någon av barerna och fortsätt sedan festen på toppmoderna dansgolv med en livekonsert eller DJ.

LÄS MER