For booking or questions
info@berns.se
+46 (0)8 566 320 00

BILLY BRAGG

Start: September 26, 2023, 7:00 pm

BILLY BRAGG TILL BERNS

Billy Bragg blir äldre och sångerna blir argare, för varje minut av universell orättvisa som plöjer över vår jord. En sång kanske inte kan förändra världen den kan förändra dig – det är individen som behöver beröras, en devis Bragg praktiserat under sin trettio-åriga karriär.

Med en burkig gitarr i ena handen och den andra näven knuten i luften har Bragg gett oss åtskilliga hjärtevärmande punkfolklåtar att sjunga med till. Från de rökiga pubarna i det sena sjuttiotalets England och vidare till jordens alla hörn har han pumpat upp ångan med låtar som ”A New England” och ”Sexuality”. Tillsammans med Wilco skrev kan musik som hittats av Woody Guthries dotter. Detta samarbete ledde till två album som hyllades i alla led.

Bragg har haft stort inflytande både politiskt och musikaliskt på generationer av musiker. Hans relevans och tidlösheten i musiken gör att nya fans hela tiden tillkommer. I år fyller debutalbumet Life’s a Riot 40 år vilket självklart måste hyllas med en serie spelningar. Det är med största glädje och förväntan vi välkomnar denna ikon till Stockholm!

BERNS ASIATISKA

Läs mer om Berns Asiatiska.

LÄS MER