For booking or questions
info@berns.se
+46 (0)8 566 320 00

MOULIN ROUGE BRUNCH

Start: November 25, 2023, 12:00 pm
End: December 16, 2023, 3:00 pm

MOULIN ROUGE BRUNCH

Berns har alltid representerat dekadensen och stil, den 25 november och 16 december är två dagar som är värda att skriva ned i kalendern.

Tillsammans med Miss Diamond bjuder Berns in till Burlesque, Bohemian & Brunch i vackra Spegelsalen och Röda Rummet. Underhållen av en burleque show under brunchen gör detta till den perfekta starten för dig som senare kommer att se Moulin Rouge på China Teatern, du kommer också att bli eskorterad till teatern av en av våra stjärnor.

Bara en sak.

Endast 60 platser per brunch. Det som ingår, är: Berns klassiska brunch samt ett glas bubbel och show.

I över 15 år har Miss Diamond uppträtt över hela världen, från Las Vegas, New York och Paris till Berlin, Sicilien och Helsingfors. Hon var en av grundarna till Stockholm Burlesque Festival, har hoppat ur en 10 m hög tårta när NK fyllde 100 år, porträtterade den svenska synden i Eurovision och gör bland annat en akt i ett champagneglas i naturlig storlek . Hon har också undervisat i över 10 år och driver företaget Diamonds in the Rough burlesk. Burlesque, Bohemians & Brunch är ett koncept hon utvecklat för att fira det vackra här i livet och njuta av dekadens, fjädrar och paljetter till fullo. I höst ser vi även Diamonds in the Rough i form av burlesque-artisterna Raven Wine, Pom-Pom Grenade och Adella Mae på scen, medan vintagedrottningen Bea Szenfeld står bakom DJ-båset.

BERNS NATTLIV

Läs mer om Berns Nattliv.

LÄS MER