För bokning och frågor.
info@berns.se
0856632000

SOLEN

SOLEN

Start: November 26, 2022, 8:00 pm

SOLEN

Solen förlänger höstens succéturné och besöker Berns i början av 2022.

När det äntligen var dags för den första festivalen sedan pandemin slog till stod Solen på scenen och såg till att livemusiken fick ett välkomnande som heter duga. Nu har de snart avslutat en näst intill utsåld höstturné och än är de inte klara. I februari blir det tre konserter till när Solen kommer till Lund, Göteborg och Berns i Stockholm.

Solen I år har Solen släppt album, spelat på många bortaplaner men besöker också hemmaplan och Gasklockorna i Gävle. De har fått publiken att svettas och sjunga med i gammalt och nytt och deras konserter har fått högsta betyg. Solen är äntligen tillbaka!

Efter debuten 2012 har Solen stigit högt på den svenska indiehimlen. Debutalbumet hyllades och uppföljaren nominerade till Grammis, P3 Guld och Manifestgalan. Även deras tredje album landade en Grammisnominering. Därefter tystnade det från Solen och sedan 2017 har fansen väntat på en återkomst. När det nya albumet ”Totalmusik” släpptes i höstas var det en efterlängtad och hyllad comeback.

Innan Solen har hunnit avsluta sin pågående och nästan helt utsålda höstturné släpps ytterligare datum.

På grund av det rådande läge och restriktioner kommer konserten med Solen den 12 mars 2022 att flyttas fram till 26 november 2022. Håll i din biljett – den gäller fortfarande det nya datumet. Har du frågor, kontakta Ticketmaster.

Den 26 november 2022 kommer Solen till Berns i Stockholm, biljetter ute nu!