För bokning och frågor.
info@berns.se
0856632000

SOOLKING

SOOLKING

Start: August 27, 2022, 10:00 pm

SOOLKING

För första gången någonsin får Stockholm äntligen uppleva Soolking när han gör en exklusiv show på Berns 27:e augusti 2022.  

Soolking är en algerisk sångare och rappare. Han började sin karriär under pseudonymen MC Sool fram till 2013 innan han antog sitt nya artistnamn. Soolking inkluderar både reggae, soul, hiphop och algerisk raï i sin musik. 

Soolkings show är en del av Nordic Luxx lanseringsfest, vilket är ett nytt koncept där lyx möter nöje på Sveriges finaste lokal. 

Den platinumsålda artisten Soolking kommer till Stockholm tillsammans med en stark DJ-uppställning bestående av Aslan och Sam Savage. 

DJ Aslan är resident på ett flertal av Stockholm och Marbellas finaste nattklubbar. Aslan är känd för sin unika stil och har en imponerande portfölj där han spelar tillsammans med några av de största artisterna som Maitre Gims, Dadju, Soolking och Davido. 

DJ Sam Savage är resident på Londons toppklubbar och han spelar också på de mest prestigefyllda ställena i USA, Dubai och Paris för att nämna några. Sam är känd för sin urbana stil med öppet format och har bland annat spelat  tillsammans med några av de största artisterna som French Montana, Tory Lanez och OVO. 

Missa inte Soolkings första spelning i Sverige, dessutom har du chansen att uppleva Aslan och Sam Savage spela live i den fantastiska salongen The Ballroom på Berns. 

Säkra dina biljetter nu innan det är försent. 

DINNER AT BERNS ASIATISKA

Take the opportunity to enjoy dinner with Asian flavours under the crystal chandeliers at Berns Asiatiska before the show.

Book here