For booking or questions
info@berns.se
+46 (0)8 566 320 00

ERBJUDANDEN

DITT NÄSTA MÖTE ELLER EVENT

Vi erbjuder helhetslösningar som passar utmärkt för privata middagar, möten och konferenser.

Berns Stora Salonge

ADD ACTIVITIES

Ni har väl inte glömt att boka er kickoff för hösten eller sommarfesten innan semestern? På Berns har vi lokaler för alla tillfällen både för de större- till de mindre grupperna.  

After work på Terrassen, en historisk middag i Spegelsalen, gala och fest i The Ballroom, föreläsning i Kammarsalen, vi har oändliga möjligheter för er. Varför inte kombinera ert event med en härlig aktivitet eller teambuilding från vår nya samarbetspartner Öppet Hav? Välj bland hundratals aktiviteter där det finns något för alla!

Vill ni kombinera de olika aktiviteterna som föreläsning, fika, aktivitet med Öppet Hav och sedan avsluta med en middag? Inga problem, det ordnar vi. Låt oss hjälpa er hela vägen till en fantastisk upplevelse.

Behöver ni fler tips och inspiration så guidar vi er.

AFTER WORK

Det är dags att säkra din after work, vi har den perfekta platsen för dig och ditt team.

På Berns Terrassen har du en otrolig utsikt över Berzelii Park och här får du en utomhus känsla men du är skyddad från både vind och det plötsliga sommar regnet.

Om det blir kyligt har vi även värmare så att du inte behöver oroa dig, vi har allt paketerat och klart för att säkra ditt teams after work.

BERNS BEST BUY

Var inte som alla andra. Boka ditt möte eller event en måndag eller tisdag och få ett bättre pris.