Boka nu

För bokning och frågor.
info@berns.se
0856632000

Erbjudanden

Erbjudanden

​Berns Hotel förenar en dynamisk plats i hjärtat av Stockholm med vackert inredda rum och service i världsklass. Här bor du för att få ut det mesta möjliga av din upplevelse i Stockholm. För att förbättra ditt besök på Berns Hotel har vi sammanställt en handplockad samling av hotellerbjudanden – välj det perfekta för just dina behov.

CHRISTMAS AT BERNS STAY

Fira Jul på Berns under kristallkronorna i Stora Salongen.

SANTA CLAUS AT BERNS HOTEL

Tomten besöker alla barn på Berns Hotel med en liten julklapp, pepparkakor, glögg och mer ingår i detta paket för att du ska komma i julstämning.

CELEBRATE NEW YEAR'S EVE AT BERNS

Det finns väl knappast någon bättre plats att fira in det nya året på än under de magnifika kristallkronorna på Berns. Detta paket inkluderar en överraskning på rummet vid ankomst, en Nyårssupé med signaturrätter om fyra serveringar på Berns Asiatiska, frukost och sen utcheckning.

EXPLORE HOUSE OF ENTERTAINMENT

Berns har sedan 1836 varit ett av Stockholms stora nöjesetablissemang.

STAY LONGER

Spendera fler härliga dagar på Berns i Stockholm, ju längre du stannar desto bättre blir det!

FIRA PÅ BERNS!​

Fira din födelsedag, årsdag eller ett annat speciellt tillfälle hos oss på Berns. Detta härliga paket inkluderar en flaska mousserande vin, ett lyxigt sötfat från konditoriet och stora ballonger på rummet vid ankomst. Vakna sedan upp morgonen därpå till vår fantastiska frukost i en av Stockholms finaste miljöer. Priser från 3229 kr för två personer. Fri avbokning fram till kl. 16 på ankomstdagen.

Upptäck våra rum & sviter