Boka nu

För bokning och frågor.
info@berns.se
0856632000

Event & Möten

Event & Möten

WELCOME TO HE WORLD OF BERNS

Kombinationen av våra historiska salonger och moderna rum gör Berns unikt. För varje event har vi något som passar – vare sig det är galamiddag, fest eller konferens. Med Stockholms mest extraordinära lokaler, en stor portion mod och lyhördhet skapar vi enastående event tillsammans ​med varje gäst. Självklart erbjuder vi hög teknisk kompetens, mat från vårt asiatiska kök med mycket noggrant utvalda drycker.

EVENTERBJUDANDEN

Vi finns här för dig och dina gäster! Oavsett om du planerar ett möte, event eller middag säkerställer vi att du kan genomföra detta på ett säkert sätt både för dig och dina gäster. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer och har vidtagit en mängd åtgärder för att möjliggöra genomföranden av möten.

Inför hösten tagit fram några prisvärda erbjudanden till dig utifrån den rådande situationen. Erbjudandena gäller under perioden augusti – december 2020 och endast för nya bokningar.

LOKALER I SIFFROR

KONFRENS

14 konferensrum
450 sittande i största lokalen

EVENT

8 festlokaler
1200 personer i största lokalen

HOTELL

81 rum
145 sängar

BERNS EVENT

Kombinationen av våra historiska salonger och moderna rum gör Berns unikt. För varje event har vi något som passar – Vare sig det är privat, möten eller en konferens.

UPPTÄCK LOKALER

KLOCKSVITEN

Bakom den klassiska Berns-klockan på Berns fasad ligger Klocksviten. En arkitektinredd etagesvit med utsikt över Berzelii park.

SPEGELSALEN

Vackra Spegelsalen är en minikopia av spegelsalen i Versailles.

STORA SALONGEN

Stora Salongen passar till allt från gala, föreläsning till tv-sändning.

RÖDA RUMMET

Rummet där August Strindberg diskuterade politik och konst med andra radikala bohemer.