For booking or questions
info@berns.se
+46 (0)8 566 320 00

NYÅR PÅ BERNS

NYÅR PÅ BERNS

Om det är något som Berns – The house of entertainment, vet så är det hur nyår ska firas. Här hittar du alla storslagna aktiviteter som huset erbjuder.

Nyårssupé

När det klassiska möter det nytänkta, årets nyårssupé innehåller klassiska asiatiska rätter men som du även gärna ser på den traditionella supén. Det kommer att serveras ostron och det kommer att serveras hummer. Passa på att fira in det nya året under kristallkronorna i Stockholms vackraste lokal. Det går att välja supén med eller utan inträde till nattklubben.

The new years eve party

Årets största fest är här, självklart är alla våra nattklubbar öppna inklusive The Ballroom, där kvällens värd är Kaliffa. Starta det nya året på bästa sätt, på Berns.

THE SPECTACULAR NEW YEAR

Om det är något som Berns – The house of entertainment, vet så är det hur nyår ska firas. Vi har gjort det enklare för dig genom att sätta ihop ett paket till dig med en natt på vårt boutique hotell. Där du kan, om du önskar – förbeställa en flaska bubbel till rummet som väntar på dig vid ankomst. Svira sedan om till nyårsstassen och gå ned till vackra Berns Asiatiska och njut av en fantastisk nyårssupé.

Vill du slå klackarna i taket vid 12-slaget så har vi detta paket med inträde till våra nattklubbar. Föredrar du att skåla in det nya året i vår cocktailbar med utsikt över Berzelii Park och fyrverkerierna vid Nybroviken och Kungsträdgården har vi även detta utan inträde till nattklubben. Starta dagen på det nya året på bästa sätt, med en härlig frukost under kristallkronorna. Välkommen till Berns.

BERNS HOTEL ROOMS

BERNS HOTEL SPECIAL OFFERS

Vi har handplockat en samling hotellerbjudanden och specialerbjudanden för att förbättra ditt besök på Berns Hotel.

UPPTÄCK ERBJUDANDEN