Beerns
Nyheter
18-10-2024

03 juli 2024

Ska du på STHLM Fields?
Om

Ska du på STHLM Fields? Då är Berns Hotel det självklara valet för din övernattning. Vårt hotell ligger perfekt till, nära Gärdet där STHLM Fields äger rum. Börja dagen med en fantastisk hotellfrukost under kristallkronorna. Här kan du njuta av nybakat bröd, färska juicer och mycket mer, så att du är förberedd för dagens äventyr.

När festivalområdet öppnar vid 15.00 kan du enkelt ta dig dit från vårt hotell i Stockholm city, beläget i hjärtat av Östermalm. Via tunnelbanan från Östermalmstorg till Karlaplan, buss, taxi, promenad eller en elsparkcykel.

Efter en dag fylld med musik och upplevelser, kan du avsluta kvällen med en cocktail på Laroy. Här kan du dansa natten lång om energin tillåter, eller slå dig ner i en av de eleganta lounge grupperna för att koppla av och samtala med vänner.

Berns Hotel erbjuder också fantastiska rum med balkong, för dig som vill njuta av en lugn stund med utsikt över staden. Vi har allt från bekväma standardrum till lyxiga sviter med jacuzzi, perfekt för att skämma bort dig själv under din vistelse.

För den som söker något extra, kolla in våra exklusiva hotellerbjudanden. Vare sig du är ute efter en romantisk weekend eller äventyr, har vi något som passar dig. Berns Hotel, är ditt boutiquehotell i Stockholm.

Boka din vistelse hos oss för en oförglömlig sommar i Stockholm. Berns Hotel – där historia möter modern lyx.

BOKA NU

STHLM FIELDS

Berns hotel