Beerns

Berns Eevent

OM BERNS EVENTLOKALER

Det som gör att Berns lokaler sticker ut är vår distinkta blandning av historiska miljöer och moderna utrymmen, vilket skapar en unik atmosfär. Vår lokal är utrustad för ett brett utbud av evenemang och möten, vilket säkerställer att det finns något som passar för alla tillfällen. Vi stoltserar med Stockholms mest extraordinära evenemangslokaler, vi skapar evenemang med en generös dos av mod och en angelägen förmåga att lyssna, vilket resulterar i enastående upplevelser för varje gäst.

Berns är välkänt som en ledande mötes- och bröllopsdestination i Stockholm och erbjuder en otrolig kombination av tradition och modernitet. Våra engagemang återspeglas i spetskompetensen och integrationen av teknisk expertis, som tillhandahåller banbrytande lösningar för evenemang. Gästerna kan njuta av en kulinarisk resa med vårt kök, där noggrant utvalda rätter kompletteras med noggrant passande drycker. På Berns är vår ambition alltid att leverera inte bara evenemang utan minnesvärda ögonblick fyllda med en sofistikerad stil.

UPPTÄCK BERNS EVENT

FIRST FLOOR

Alla våra små till mellanstora ytor ryms i denna kategori, bland annat Röda Rummet och Spegelsalen. Här hittar ni våra menyer som gör sig bäst för dessa platser.

THE BALLROOM

Här äger eventen som slår på den stora trumman till, är ni 280 sittande eller 1000 stående? Oavsett så är The Ballroom ytan för er. Med stora event kommer stora menyer, här har vi gjort menyer som gör sig bäst för den stora festen.

THIS IS HOW WE MAKE MAGIC

Letar du efter en speciell plats för en storslagen fest? Vill du hitta den perfekta lokalen för ditt bröllop i Stockholm? Leta inte längre för Berns har all den magi du letar efter.

UPPTÄCK BRÖLLOP