För bokning och frågor.
info@berns.se
0856632000

WELCOME TO THE WORLD OF BERNS

Mitt i Stockholms innerstad, omgivet av shopping, konst, kultur och ett myllrande restaurangliv, är Berns beläget, ett utmärkt val för att upptäcka stadens bästa utbud. Med 81 personligt inredda rum, flera utmärkelser och en intim boutiquehotell-känsla är Berns inte bara en plats att sova på. Det är här vi äter brunch, jobbar några timmar, tar en eftermiddagscocktail, äter långa middagar och lyssnar till livespelningar under dygnets alla timmar.  Berns är ett hus som aldrig sover.

HISTORICAL BOUTIQUE HOTEL & HOUSE OF ENTERTAINMENT SINCE 1863

Rum

Med 81 personligt inredda rum och en intim boutiquehotell-känsla är Berns inte bara en plats att sova på. Med tidiga frukostar, långa luncher, härliga middagar i matsalen, och sena nätter på någon av nattklubbarna hoppas vi att du låter dig förföras av Berns sorl och vibrerande atmosfär.
Vid bokning för mer än två personer per rum, kontakta reservations@berns.se.

ALL ABOUT VACCINE PASS

Den 1 december 2021 börjar reglerna om vaccinationsbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar, som hålls inomhus med fler än 100 deltagare, att gälla. Därmed kommer vaccinationsbevis att krävas vid föreställningar och på nattklubbar för personer över 18 år.

KNOW IT ALL

JOE LABERO MAGIC THEATRE

Det är 30 år sedan Joe Labero slog igenom över en natt på Berns Salonger i Stockholm. Nu upprepar sig en magisk historia när Joe Labero gör comeback på Berns med den helt nya showen ”Magic Theatre”.

MÖT VÅRT NIGHTLIFE CREW

Säg hej till Sabri Debesai, Ludvig Tungården och Daniel Arnesson, vårt nya nightlife crew.

Kom, häng och dansa med oss varje fredag och lördag!

COMING UP

BERNS ASIATISKA

Bringing the world to Stockholm since 1863
Öppet alla dagar i veckan

LÄS MER

BOKA JULBORD NU

Redan nu kan du boka årets julbord på vår storslagna salong the Ballroom.

MÖTE & EVENT

Med Stockholms mest extraordinära lokaler, en stor portion mod och lyhördhet skapar vi enastående event tillsammans ​med varje gäst.

LÄS MER

UNDERGROUND CLUB VIBE

I Berns källarvåning hittar vi Galleriet, en lokal med en rå industridesign och atmosfär.

STREAMING & VIDEOKONFERENS

Kombinera unika lokaler med skräddarsydd teknik för att göra ert event digitalt med ett starkt intryck.

PRIVATE SPA EXPERIENCE

Boka en privat spaupplevelse när du bor på Berns Hotel. Njut av jacuzzi eller ångbastu, behandlingar och en spa-meny. På nyår kan du bada och basta hela natten.

LÄS MER

ASIAN CHRISTMAS DINNER & STAY

Boka vårt julbord med asiatiska smaker under kristallkronorna i The Ballroom och få finfint pris på övernattning på Berns Hotel. God Jul!

Rum

PRESENTKORT

Ge bort ett minnesvärt besök

KÖP PRESENTKORT