Boka nu

För bokning och frågor.
info@berns.se
0856632000

WELCOME TO THE WORLD OF BERNS

Mitt i Stockholms innerstad, omgivet av shopping, konst, kultur och ett myllrande restaurangliv, är Berns beläget, ett utmärkt val för att upptäcka stadens bästa utbud. Med 81 personligt inredda rum, flera utmärkelser och en intim boutiquehotell-känsla är Berns inte bara en plats att sova på. Det är här vi äter brunch, jobbar några timmar, tar en eftermiddagscocktail, äter långa middagar och lyssnar till livespelningar under dygnets alla timmar.  Berns är ett hus som aldrig sover.

HISTORICAL BOUTIQUE HOTEL & HOUSE OF ENTERTAINMENT SINCE 1863

Rum

Med 81 personligt inredda rum och en intim boutiquehotell-känsla är Berns inte bara en plats att sova på. Med tidiga frukostar, långa luncher, härliga middagar i matsalen, och sena nätter på någon av nattklubbarna hoppas vi att du låter dig förföras av Berns sorl och vibrerande atmosfär.
Vid bokning för mer än två personer per rum, kontakta reservations@berns.se.

JUL PÅ BERNS

Fira Jul på Berns under kristallkronorna i Stora Salongen. I år dukar vi upp till ett asiatiskt julbord.

Läs mer

Rum

BERNS ASIATISKA

Bringing the world to Stockholm since 1863.

LÄS MER

ERBJUDANDEN

CELEBRATE NEW YEAR'S EVE AT BERNS

Det finns väl knappast någon bättre plats att fira in det nya året på än under de magnifika kristallkronorna på Berns. Detta paket inkluderar en överraskning på rummet vid ankomst, en Nyårssupé med signaturrätter om fyra serveringar på Berns Asiatiska, frukost och sen utcheckning.

SANTA CLAUS AT BERNS HOTEL

Tomten besöker alla barn på Berns Hotel med en liten julklapp, pepparkakor, glögg och mer ingår i detta paket för att du ska komma i julstämning.

EXPLORE HOUSE OF ENTERTAINMENT

Berns har sedan 1836 varit ett av Stockholms stora nöjesetablissemang.

MÖTE & EVENT

Med Stockholms mest extraordinära lokaler, en stor portion mod och lyhördhet skapar vi enastående event tillsammans ​med varje gäst.

LÄS MER