Beerns

WHAT’S ON

MAGAZINE
14-06-2024

ASIATISKA

AW

Unna dig från vår cocktailmeny

DEAL

STAY LONGER

Ju längre du stannar, desto mer sparar du

ARTISTS

Glenn Hughes

Missa inte denna legend

BEERNS 2024

WHAT’S OON

KALENDER

Läs mer
18 juli 2024
Upptäck
MON LAFERTE
FAREWELL TOUR - ROAD TO THE ISLES 2024/2025
29 oktober 2024
Upptäck
Fish
SAGA
17 november 2024
Upptäck
SAGA

WHAT’S OON

Läs mer

Alzheimerloppet

I fredags den 24 maj deltog teamet på Berns tillsammans med många andra företag som arbetar med Green Key i det digitala Alzheimerloppet. Detta evenemang, organiserat av Alzheimerfonden, är en viktig del av kampen mot Alzheimers sjukdom.

Upptäck

Möt Angelo

Kom och häng med vår nöjeschef Angelo, och lär känna honom lite bättre. Han är en veteran i Stockholms uteliv och han anslöt sit till teamet på NEU i september 2023, den här sommaren hittar du honom uppe på Terrassen.

Upptäck

En kväll för Börje

Berns, fick än en gång värd för den minnesvärda galakvällen “En kväll för Börje”, en händelse som hyllar minnet av hockeylegenden Börje Salming och stödjer kampen mot amyotrofisk lateralskleros (ALS).

Upptäck
Berns event - Börje Salming

WHAT’S OON

DEALS

Läs mer

DEALS

Här har vi samlat våra bästa erbjudanden, letar du efter ett ställe där du kan Stay Longer, bli inspirerad och addera aktiviteter till ditt nästa evenemang eller är du affärsresenären som letar efter ett ställe där du kan Stay & Dine? Grattis, du har nått din destination.

Deals

ALWAYS BEST
AVAILABLE RATE

Boka din vistelse med oss då vi alltid erbjuder bästa tillgängliga pris

ALWAYS BEST
AVAILABLE RATE

Boka din vistelse med oss då vi alltid erbjuder bästa tillgängliga pris.

Förutom våra erbjudanden här så erbjuder vi alltid 10% rabatt om du betalar i förskott vid bokning. Berns Hotel förenar en dynamisk plats i hjärtat av Stockholm med vackert inredda rum och service i världsklass.

Här bor du för att få ut det mesta möjliga av din upplevelse i Stockholm. För att förbättra ditt besök på Berns Hotel har vi sammanställt en handplockad samling av hotellerbjudanden och upplevelser, välj vad som passar dig bäst.

Deal

ROOFTOP PARTY

Vi har ett exklusivt erbjudande där du kan hosta din egen fest på Berns Hotel.

Deals

STAY LONGER

Spendera fler härliga dagar på Berns i Stockholm, ju längre du stannar desto bättre blir det!

WHAT’S OON

STAFF PICKS

Souschef

Chanko

Chanko

Min favoriträtt är vår Korean BBQ-chicken, det blir inte mer autentiskt än så, allt från ingredienserna till serveringen.

Bartender

Wille

Wille

Crispy Fried Pork, smakkombinationen och att det är väldigt många olika smaker. Den känns autentisk med en generös hetta.

STAFF PICKS

Favoriträtt

Driftchef

Jesper

Jesper

Tempuraroll och calamares, jag kan äta det varje dag!

WHAT’S OON

UTFORSKA
STOCKHOLM

ICE BAR

Baren som förnyas varje år håller öppet året runt och har en konstant temperatur på -5 grader. Interiören är gjord av skulpterad is från Torne Älv, liksom glasen som barens drinkar serveras i. Vasaplan 4, Stockholm

Utforska

ABBA THE MUSEUM

Abbas megahits har gjort en betydande inverkan på dagens popmusik. På Abba The Museum kan du uppleva hur det är att vara en av bandmedlemmarna själv. Dessutom kan du njuta av minnessvärda utställningar, guldskivor och andra originalobjekt från Abbas extraordinära historia. Djurgårdsvägen 68, Stockholm

Utforska

KUNGLIGA OPERAN

Varje år sätts ett antal uppsättningar upp; allt från helt nyskrivna produktioner till mästerverk i klassisk tappning. Här värnas tradition samtidigt som gränser tänjs. Allt i tre huvudområden; opera och dans samt verksamhet för barn och unga. Gustav Adolfs torg 2, Stockholm

Utforska

Nyhetsbreev

Prenumerera

WHATS OON