Beerns

WHAT’S ON

MAGAZINE
01-03-2024

BOKA

BRUNCH

Missa inte vår populära brunch

DEAL

STAY LONGER

Ju längre du stannar, desto mer sparar du

ARTIST

NUET X STUDIO BARNHUS

Det återkommande eventet du inte vill missa

BEERNS 2023

WHAT’S OON

KALENDER

Läs mer
01 mars 2024
Upptäck
6LACK
02 mars 2024
Upptäck
Augustine
09 mars 2024
Upptäck
NUET

WHAT’S OON

Läs mer

SOMMARFESTEN

Välkommen till Stockholms mest ikoniska symbol för sommaren, Berns Terrassen. Starta säsongen på bästa sätt, samla ihop kollegorna och anordna en riktig sommar kickoff.

Upptäck
SOMMARFESTEN

Möt Oskar

Oskar har varit en del av teamet på Berns i många år nu, och är en väldigt viktig del för att den dagliga driften ska fungera. Vi har hängt med Oskar för att få veta mer om vad han jobbar med och vad han gör en ledig dag.

Upptäck

Friidrottsgalan

Den 24 januari anordnades den årliga Friidrottsgalan hos oss på Berns. En prestigefylld gala som vi var glada att välkommna till oss. Under galans gång prisades några av våra hjältar, bland annat Daniel Ståhl och Tova Alexandersson i kategorin årets prestation i landslaget herr och dam.

Upptäck
Friidrottsgalan

WHAT’S OON

DEALS

Läs mer

DEALS

Här har vi samlat våra bästa erbjudanden, letar du efter ett ställe där du kan Stay Longer, bli inspirerad och addera aktiviteter till ditt nästa evenemang eller är du affärsresenären som letar efter ett ställe där du kan Stay & Dine? Grattis, du har nått din destination.

Deals

ALWAYS BEST
AVAILABLE RATE

Boka din vistelse med oss då vi alltid erbjuder bästa tillgängliga pris

ALWAYS BEST
AVAILABLE RATE

Boka din vistelse med oss då vi alltid erbjuder bästa tillgängliga pris.

Förutom våra erbjudanden här så erbjuder vi alltid 10% rabatt om du betalar i förskott vid bokning. Berns Hotel förenar en dynamisk plats i hjärtat av Stockholm med vackert inredda rum och service i världsklass.

Här bor du för att få ut det mesta möjliga av din upplevelse i Stockholm. För att förbättra ditt besök på Berns Hotel har vi sammanställt en handplockad samling av hotellerbjudanden och upplevelser, välj vad som passar dig bäst.

Deal

ROOFTOP PARTY

Vi har ett exklusivt erbjudande där du kan hosta din egen fest på Berns Hotel.

Deals

STAY LONGER

Spendera fler härliga dagar på Berns i Stockholm, ju längre du stannar desto bättre blir det!

WHAT’S OON

STAFF PICKS

Souschef

Chanko

Chanko

Min favoriträtt är vår Korean BBQ-chicken, det blir inte mer autentiskt än så, allt från ingredienserna till serveringen.

Bartender

Wille

Wille

Crispy Fried Pork, smakkombinationen och att det är väldigt många olika smaker. Den känns autentisk med en generös hetta.

STAFF PICKS

Favoriträtt

Driftchef

Jesper

Jesper

Tempuraroll och calamares, jag kan äta det varje dag!

WHAT’S OON

UTFORSKA
STOCKHOLM

ICE BAR

Baren som förnyas varje år håller öppet året runt och har en konstant temperatur på -5 grader. Interiören är gjord av skulpterad is från Torne Älv, liksom glasen som barens drinkar serveras i. Vasaplan 4, Stockholm

Utforska

ABBA THE MUSEUM

Abbas megahits har gjort en betydande inverkan på dagens popmusik. På Abba The Museum kan du uppleva hur det är att vara en av bandmedlemmarna själv. Dessutom kan du njuta av minnessvärda utställningar, guldskivor och andra originalobjekt från Abbas extraordinära historia. Djurgårdsvägen 68, Stockholm

Utforska

KUNGLIGA OPERAN

Varje år sätts ett antal uppsättningar upp; allt från helt nyskrivna produktioner till mästerverk i klassisk tappning. Här värnas tradition samtidigt som gränser tänjs. Allt i tre huvudområden; opera och dans samt verksamhet för barn och unga. Gustav Adolfs torg 2, Stockholm

Utforska

WHATS OON