För bokning och frågor.
info@berns.se
0856632000

NYHETER

NYHETER FRÅN BERNS

NEW YEAR MORE CELEBRATIONS

Det nya året närmar sig och vi har ett otroligt erbjudande som säkrar att du får den bästa starten på 2023

LÄS VIDARE HÄR

Meet Linn, Berns' hotel manager

Möt Linn

Linn är vår nya hotellchef, och vi är otroligt glada över att ha en sådan trevlig, smart och frisk fläkt i vårt team.

Hej Linn, berätta lite mer om dig.
Vad gör du en ledig dag? Jag älskar att resa och röra på mig. Besöka nya restauranger och platser i både Sverige och utomlands. En bra Pinot Noir är en vinnare för mig och jag älskar restauranger som har sharing meny, då får man mer av det goda.

Vad har du arbetat med tidigare och vilka erfarenheter tar du med dig? Jag har arbetat utomlands i 13 år och jag har lärt mig mycket inom olika områden i hotellbranschen. Från att först bli skolad i Schweiz till att jag ägde mitt eget hotell i Provence, Frankrike. Den bästa erfarenheten jag tar med mig är min kunskap om olika gästers behov och önskemål, det gäller att vara nyfiken och lyhörd.
Vad är din bästa arbetsuppgift? Att överträffa gästen! Ta reda på information om en gäst för att överträffa förväntningarna, ta reda på ett behov innan behovet uppstår. Både i driften och i skapandet av produkten.

Varför hotell? Jag drivs av service, bidra till att skapa minnen och jag trivs enormt bra i en internationell miljö. Att arbeta på hotell är kul, det är alltid öppet och den ena dagen är den andra olik. Servicebranschen är ett yrke som man ska vara stolt över att jobba med, och jag vill att fler ska känna så.

När du väljer hotell, vad måste finnas? Jag föredrar boutiquehotell, när det personligt, unikt och kreativt. Sen är det givetvis frukosten!!! Vilken tid äter du frukosten? Jag är morgonmänniska så gärna så tidigt som möjligt, runt 6 på morgonen.

Sista frågan, varför ska vi bo på Berns Hotel? För att vi är det enda stället i Stockholm där du har allt. Vi har ett vackert och unikt hotell, en restaurang, cocktailbar, eventlokaler och tre olika nattklubbar. Allt under ett tak, på Berns kan du checka in och stanna 24 timmar på utan att behöva lämna bygganden.

BERNS ASIATISKA

Njut av en drink efter jobbet i en av våra barer och fortsätt sedan
festa på de toppmoderna dansgolven med en livekonsert eller DJ.

BOKA HÄR