Beerns

WHAT’S ON

MAGAZINE
17-04-2024

ASIATISKA

AW

Unna dig från vår cocktailmeny

DEAL

STAY LONGER

Ju längre du stannar, desto mer sparar du

ARTISTS

Glenn Hughes

Missa inte denna legend

BEERNS 2024

Nyheter

En utekväll på Berns

 I hjärtat av Stockholm, där historisk elegans möter modern nöjeskultur, reser sig Berns, känt som “The House of Entertainment”

Upptäck

Sushi bonanza

Stureplansgruppen har listat sina topp 5 hetaste just nu, vi på Berns fick en plats på listan. Ingen kan ha missat den virala trenden just nu med sushi mukbang, välkommen till Berns Asiatiska och utmana din hunger.

Upptäck

Internationella Kvinnodagen

Den 8 mars hyllade Stureplansgruppen genom att lyfta en handfull av alla talangfulla kvinnor vi arbetar med. Från Berns var tre av våra kollegor med.

Upptäck

Långledigt på Berns i påsk

Påsken är runt hörnet som innebär att långledigheten närmar sig.

Upptäck

Är du i stan för Taylor Swift?

Vi älskar när kungligheter som Beyonce och Taylor Swift besöker vår stad. Vi tror inte att någon har missat att Taylor Swift kommer till Stockholm i maj.

Upptäck

Signatur cocktail

Vi på Berns Asiatiska hade med vår signatur cocktail i Stureplansgruppens cocktail guide, där vi berättade om vår Gari & Seabuckthorn som är en milkpunch.

Upptäck

Sommarfesten

Välkommen till Stockholms mest ikoniska symbol för sommaren, Berns Terrassen. Starta säsongen på bästa sätt, samla ihop kollegorna och anordna en riktig sommar kickoff.

Upptäck
SOMMARFESTEN

Möt Oskar

Oskar har varit en del av teamet på Berns i många år nu, och är en väldigt viktig del för att den dagliga driften ska fungera. Vi har hängt med Oskar för att få veta mer om vad han jobbar med och vad han gör en ledig dag.

Upptäck

Friidrottsgalan

Den 24 januari anordnades den årliga Friidrottsgalan hos oss på Berns. En prestigefylld gala som vi var glada att välkommna till oss. Under galans gång prisades några av våra hjältar, bland annat Daniel Ståhl och Tova Alexandersson i kategorin årets prestation i landslaget herr och dam.

Upptäck
Friidrottsgalan

Fastighetsgalan

Med konferencier Kristin Kaspersen och underhållning av bland annat Henrik Hjelt tog årets Fastighetsgala fart den 7 februari på Berns i The Ballroom.

Upptäck
Fastighetsgalan

Alla Hjärtans Dag

Välkommen till Berns på alla hjärtans dag, det är inte bara din käresta som du kan fira med på kärlekens dag.

Upptäck
Valentine’s Day

Premiärfesten – Ett hjärta är alltid rött

Den 17 januari, var Berns med och anordnade den officiella efterfesten för smygpremiären av filmen Ett hjärta är alltid rött.

Upptäck
Premiärfesten - Ett hjärta är alltid rött

Fadimegalan

För 12e året i rad anordnades Fadimegalan på Berns. Årets tema på galan var ”De bortförda & bortglömda barnen”.

Upptäck
Fadimegalan

Barncancergalan – Det svenska humorpriset

Vi är stolta över att få fortsätta att ha en av de viktigaste galorna hos oss.

Upptäck
BARNCANCERGALAN - DET SVENSKA HUMORPRISET

Regnbågsfonden X Berns

Det dukades upp frukost i Ljusgården för Regnbågsfonden som anordnade ett seminarium för några av deras partners.

Upptäck

Lucas Kalda

Vi välkomnar Lucas Kalda till teamet, som kliver in som guest relations manager för Calle P och Berns Asiatiska. Vi har hängt med Lucas för att lära känna honom lite bättre.

Upptäck

Berns uteservering

Vi hoppas att du inte har missat den nya utesereringen på Berns, den fick sig ett rejält ansiktslyft i somras och det är den bästa hittills.

Upptäck

Berns sommar

-Den här sommaren på Berns kommer att bli extra bra. Berns Asiatiska har byggt om sin uteservering, byggt till en bar och gjort extra utrymme på andra sidan trottoaren. Här kan du njuta av god mat och dryck till de senare timmarna.

Upptäck

Säsongspremiär på Berns Terrassen

Det finns inget bättre sommartecken än säsongsöppningen av Berns Terrassen. Vår otroliga terrass har en förstklassig utsikt över Berzelii Parken och vår granne Calle Ps stimmiga uteservering.

Upptäck

World Water Day 2023 på Berns

22 mars erbjuder vi våra gäster att betala för kranvattnet (som annars är gratis), genom att skänka 25, 50 eller 100 kr till The Hunger Projects projekt “Grow Healthy” i Etiopien.

Upptäck

Bernspriset till Wera Von Essen

Författaren Wera von Essen tilldelas Bernspriset 2022 för att med ett särpräglat litterärt tonfall ha skrivit fram ett Stockholm på avigan.

Upptäck

Möt Ditas

En av Berns äldsta kollegor, inte ålder utan av tid, är vår stjärna Ditas. Hon har jobbat hos oss i 33 år och hon är vår hushållschef.

Upptäck

MÖT LINN

Linn är vår nya hotellchef och vi är glada över att ha en så trevlig, intelligent och frisinnad person i vårt team.

Upptäck