Beerns
Nyheter
28-05-2024

20 februari 2024

Möt Oskar | Berns
Om

Oskar har varit en del av teamet på Berns i många år nu, och är en väldigt viktig del för att den dagliga driften ska fungera. Vi har hängt med Oskar för att få veta mer om vad han jobbar med och vad han gör en ledig dag.

Berätta lite om vad du gör på Berns?

Jag är fastighetsskötare på Berns och ansvarar för reparationer och underhåll av fastigheten.

Hur länge har du arbetat här?

Jag började på Berns 2002, och arbetade då med möbleringen inför eventen. Vid 2006 gick jag över och började sköta underhållet av fastigheten, vilket kändes som en bra övergång för mig.

Vad gör Berns till en bra arbetsplats?

Efter mina 22 år kan jag säga att det är huset som gör att jag trivs, att ha kontakt med alla avdelningar och att se hur alla arbetar med varandra. Det blir en obeskrivlig känsla och stämning. Jämfört med andra platser jag har arbetat på, så blir det en hemkänsla här, och jag vet inte om det är huset i sig eller vad det är som gör det. Hela huset har en otrolig värme i sig. Jag har tidigare jobbat på bland annat Grand Hotel och andra ställen inom koncernen men inget ställe har den här varma känslan som Berns har.

Berätta om ditt roligaste minne från Berns

Jag har jagat ganska många fåglar i mina dagar, haha. Nej men det är svårt att svara på den här frågan, jag har haft många roliga minnen genom mina år på Berns. Det är mina kollegor som är roliga och gör jobbet kul. En kollega som var extra rolig var Ulla-Carin som jobbade på Berns Event förut.

Vad är det bästa med Berns

Alla känner till Berns, det finns alltid någon som har en koppling eller ett minne till Berns och det är alltid positivt. Det ger mig en otrolig stolthet, vi har även många olika nationaliteter på avdelningarna som gör att vi fortsätter vara ett mångkulturellt ställe.

Berätta lite mer om dig själv

Jag är en väldigt fokuserad person, hinner inte alltid med det jag önskar att jag skulle göra och vill alltid hjälpa till.

Vad gör du en ledig dag

Spenderar så mycket tid jag kan med min son, det har varit många fotbollsmatcher genom åren. Sen tycker jag om att cykla och försöker även att cykla till jobbet.

Favoriträtt på Asiatiska?

All sushi, så klart!

Möt Oskar