For booking or questions
info@berns.se
+46 (0)8 566 320 00

NATTLIV

UPPTÄCK NATTLIVET PÅ BERNS

Berns nattklubbar är populära bland trogna musikfans i Stockholm som tycker om att lyssna på livemusik och internationella DJs i en magnifik eller intim miljö med makalös akustik. Njut av en after work i någon av barerna och fortsätt sedan festen på toppmoderna dansgolv med en livekonsert eller DJ.

LE! COCKTAIL

På Le! Cocktail upplever du en livlig atmosfär där vänner samlas för att njuta av drinkar och musik från olika DJ:s.

Fre – Lör 22.00 – 03.00
Ålder 23

 

LE!

Välkommen till ett modernt klubbkoncept med internationell känsla, inspirerat av klubbscenen i London där musiken står i fokus. Här dansar vi till nutida musik och kommersiell housemusik.

Fre – Lör 23.00 – 04.00
Ålder 23

NEU

En nattklubb med fokus på elektronisk musik, dans, kraftfulla ljud och laserljus. Här kan du lyssna på techno i alla dess former och både lokala akter och internationella bokningar erbjuds. Klubben rymmer 300 personer med Nordens absolut bästa ljudanläggning, byggd för 1000 personer.

Fre – Lör 00.00 – 05.00
Endast gästlista
Ålder 23

TERRASSEN

På Berns Terrassen kan du njuta av utsikten över Berzeliiparken och Nybroviken medan du smuttar på läckra färgglada cocktails och njuter av den härliga atmosfären tillsammans med dina vänner.

Fre – Lör 22.00 – 03.00
Ålder 23

TAPPAT NÅGOT

Klädesplagg som hittas på nattklubben kommer inte att registreras, men upphittade plagg kommer att sparas och förvaras i garderoben i två veckor.

Vi hittar många kvarglömda föremål varje kväll och det går bra att höra av sig med en beskrivning av plagget till garderob@berns.se så hjälper vi dig.

Förlorade föremål som plånböcker, nycklar och mobiltelefoner sparas en vecka innan dessa lämnas till polisens hittegodsavdelning i Stockholm på Klarabergsviadukten.

Kontakta frontoffice@berns.se sedan polisen.se

Om du har din garderobsbiljett kvar, se till att maila numret på din biljett samt en beskrivning av det förlorade föremålet.

KALENDER

Spana in vår kalender för att se vad som händer på Berns.

LÄS MER

THE BALLROOM

Festa hela natten på Stockholms mest fantastiska dansgolv. The Ballroom är värd för både intima konserter och en nattklubb med framträdanden av internationella och lokala talanger. Naturligtvis kan du också boka ett exklusivt drinkbord för dig och dina vänner.

Öppet under speciella tillfällen.

FRÅGOR

För frågor eller andra funderingar angående nattklubbarna, hör av dig.

STAY THE NIGHT

Avsluta kvällen med en god natts sömn på Berns Hotel.

UPPTÄCK HOTELLET