För bokning och frågor.
info@berns.se
0856632000

nattliv

nattliv

UPPTÄCK NATTLIVET PÅ BERNS

Berns nattklubbar är populära bland trogna musikfans i Stockholm som tycker om att lyssna på livemusik och internationella DJs i en magnifik eller intim miljö med makalös akustik. Njut av en after work i någon av barerna och fortsätt sedan festen på toppmoderna dansgolv med en livekonsert eller DJ.

NATTKLUBBARNA STÄNGER, IGEN

Nattklubbarna tvingas stänga igen på grund av nya restriktioner och de planerade festerna till juldagen och nyåret ställs därmed in. Alla gäster som köpt biljett får automatiskt tillbaka sina pengar via biljettombudet. Vi beklagar besväret.

HAPPY HOLIDAY'S!

LE!

Välkommen till ett modernt klubbkoncept en internationell känsla, inspirerad av klubbscenen i London där musiken är i fokus. Här dansar vi till samtida musik och kommersiell house musik.

Fre – Lör 23.00 – 04.00
Ålder 23

NEU

En nattklubb med fokus på elektronisk musik, dans, kraftfullt ljud och laser. Här kan du lyssna på techno i alla dess former och det bjuds på både lokala akter och internationella bokningar. Neu rymmer 300 personer har Nordens absolut bästa ljudsystem, byggt för 1000 personer.

Fre – Lör 00.00 – 05.00
Ålder 23

KATTHAVET

På Katthavet erbjuder vi en livlig atmosfär där vi samlar vänner för att njuta av drinkar och dansa till låtarna av kvällens DJ tillsammans.

Fre – Lör 22.00 – 03.00
Ålder 23

TERRASSEN

På Berns Terrassen kommer du för att njuta av den härliga utsikten över Berzelii Park och Nybroviken medan du sippar goda somriga cocktails och insuper den härliga atmosfären med vännerna.

Fre – Lör 22.00 – 03.00
Ålder 23

THE BALLROOM

Här dansar du på Stockholms absolut vackraste dansgolv. The Ballroom bjuder in både till intima konserter och nattklubb med både internationella och lokala förmågor. Självklart finns det möjlighet till ett exklusivt drinkbord för dig och ditt sällskap.

Öppet vid speciella tillfällen.

KONSERTERBJUDANDE

Som konsertgäst på Berns får du 20% rabatt på hotellrum genom att uppge bokningskod Concertrooms. ​Frukost och fri avbokning ingår. Uppvisande av biljett krävs vid incheckning.

FRÅGOR

Har du frågor eller andra funderingar gällande nattklubbarna, hör av dig.

ALL ABOUT VACCINE PASS

Den 1 december 2021 börjar reglerna om vaccinationsbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar, som hålls inomhus med fler än 100 deltagare, att gälla. Därmed kommer vaccinationsbevis att krävas vid föreställningar och på nattklubbar för personer över 18 år.

KNOW IT ALL

BORTTAPPADE SAKER

Föremål som upphittas på nattklubben bokförs inte utan lämnas in och förvaras i garderoben. Då vi varje kväll hittar en mängd kvarglömda föremål kan vi tyvärr inte upplysa per mail eller telefon om en speciell sak finns eller ej. Du är välkommen förbi nästa gång garderoben är bemannad och personalen har tid att hjälpa er.

Kvarglömda värdesaker i Stockholm som plånböcker, nycklar och mobiltelefoner lämnas in till polisens hittegodsavdelning på Klarabergsviadukten veckovis. Kontakt polisen.se

Har du din garderobsbiljett kvar så mailar du och uppger nummer på din biljett samt en beskrivning av plagget.