För bokning och frågor.
info@berns.se
0856632000

nattliv

nattliv

UPPTÄCK NATTLIVET PÅ BERNS

Berns Hotels nattklubb är en populär plats bland trogna musikfans i Stockholm som tycker om att lyssna på livemusik och internationella DJs i en intim miljö med en makalös akustik. Njut av en after work i någon av barerna och fortsätt sedan festen på toppmoderna dansgolv med en livekonsert eller DJ i Stora Salongen. Glöm inte heller att besöka vår sommaröppna terrass. Berns Terrassen har ett brett musikutbud och utsikt över Berzelii Park samt Nybroviken.

TERRASSEN

På Berns Terrassen kommer du för att njuta av den härliga utsikten över Berzelii Park och Nybroviken medan du sippar goda somriga cocktails och insuper den härliga atmosfären med vännerna.

Fre – Lör 22.00 – 03.00

NATTKLUBBAR

Välkommen till Berns klubbkoncept på två våningar med en internationell klubbkänsla och musiken i fokus. På en av klubbarna så inriktar sig klubben på nostalgiska hits, med musik från 60-talet till modern tid. Någon typ av musik är alltid nostalgisk för någon.

En nattklubb har fokus på elektronisk musik, dans, kraftfullt ljud och laser. Här kan du lyssna på house i alla dess former och det bjuds på både lokala akter och internationella bokningar. Den omgjorda lokalen har totalrenoverats och rymmer nu 300 personer, men med ljud byggt för 1000 personer.

October 1 st we are back!

Fre – Lör 23.00 – 05.00

THE BALLROOM

Här dansar du på Stockholms absolut vackraste dansgolv. The Ballroom bjuder in både till intima konserter och nattklubb med både internationella och lokala förmågor. Självklart finns det möjlighet till ett exklusivt drinkbord för dig och ditt sällskap.

Öppet vid speciella tillfällen.

KONSERTERBJUDANDE

Som konsertgäst på Berns får du 20% rabatt på hotellrum genom att uppge bokningskod Concertrooms. ​Frukost och fri avbokning ingår. Uppvisande av biljett krävs vid incheckning.

BORTTAPPADE SAKER

Föremål som upphittas på nattklubben bokförs inte utan lämnas in och förvaras i garderoben.

Då vi varje kväll hittar en mängd kvarglömda föremål kan vi tyvärr inte upplysa per mail eller telefon om en speciell sak finns eller ej.

Du är välkommen förbi nästa gång garderoben är bemannad och personalen har tid att hjälpa er.

Kvarglömda värdesaker i Stockholm som plånböcker, nycklar och mobiltelefoner lämnas in till polisens hittegodsavdelning på Klarabergsviadukten veckovis. Kontakt polisen.se

Har du din garderobsbiljett kvar så mailar du och uppger nummer på din biljett samt en beskrivning av plagget.