Beerns

 

Berns Passsport

Välkommen till The World of Berns, vi vill ge dig möjligheten att få uppleva Berns på ett nytt sätt. Ladda ner ditt Berns Passport så får du möjligheten att bli en “local”, med passet får du unika förmåner, det senaste nytt och lite till. Allt detta är laddat i ett och samma pass, scanna nu och utforska möjligheterna. Kom ihåg att alltid checka-in med ditt passport när du är på Berns, det kommer endast att löna sig för dig.

LADDA NER

10% på boende

Leave a little happier när du checkar ut från Berns Hotel. Förutom att vi hoppas att ditt besök hos oss gjorde dig lite gladare, vill vi även tacka dig genom att ge dig 10% på logi – som tack för att du är en local hos Berns. För bokningsinformatxion, se baksidan av ditt kort.

10% på frukost

Kom och njut av den generösa frukosten på Berns Asiatiska, Sveriges första kinesiska restaurang vars originalbyggnad färdigställdes 1863. Svep in i den anrika miljön där vi bjuder dig och en vän på 10% på frukosten som tack för att du är en local.

Fri första entré

När du skaffar ditt Berns Passport, får du gratis inträde till våra nattklubbar. Vänligen noterar att vår åldergräns är från 23 år, dresscode är uppklätt och nykter. Giltig från 6 april.

Förtur på biljetter

Tack för att du är en lokal hos Berns, här får du alltid förtur till alla våra egna event och konserter. Du håller dig även alltid uppdaterad om de senaste dealsen – Välkommen till The House of Entertainment.

LIMITED DEAL

Som en extra bra deal vid vår lansering av Berns Passport får du som hotellgäst extra bra förmåner, just nu får du även.

Late check-out till kl 14:00 för lazy Sunday, gäller alla våra hotellgäster som checkar ut söndagar
10% rabatt på Lily & Rose Smycken
20 % rabatt på BONETINE pyjamas
10% på notan hos Calle P

Get it

Ladda ner ditt Berns Passport och få det direkt till din digitala plånbok, redo att användas direkt.