Beerns

Ruum &

Sviter

Berns

RUM OCH SVITER

Berns Hotel är beläget mitt i Stockholms dynamiska shoppingdistrikt och myllrande restaurangliv, med utsikt över Berzelii Park och Östersjön. ​Med 81 personligt inredda rum, flera utmärkelser och en intim boutiquehotell-känsla är Berns inte bara en plats att sova på. Det är här vi äter brunch, jobbar några timmar, tar en eftermiddagscocktail, äter långa middagar och lyssnar till livespelningar – under dygnets alla timmar.

Svit

SUPER SUITES

Störst, bäst och vackrast. Dessa två särpläglade sviter ger dig själva essensen av Berns - en unik mix av då och nu, lugn och puls, sovmorgon och nattliv. En plats att skapa minnen på.

Upptäck
Svit

BALCONY SUITES

Se Stockholm på ett nytt sätt. Belägna högst upp på 6e våningen bjuder våra balkongsviter på lyxig komfort och en otrolig utsikt.

Upptäck
Svit

JUNIOR SUITES

Med en alldeles speciell blandning av modern design och antikviteter är det här rummet du inte kommer att vilja lämna. Välkommen till ditt andra hem.

Upptäck
Rum

DELUXE SIGNATURE

Gå i ikoners fotspår i våra rymliga Deluxe Signature-rum. Här har Marlene Dietrich och grundaren Hugo Berns avnjutit det bästa av Berns – och nu är det din tur.

Upptäck
Rum

SPACIOUS SUPERIOR

Här får du Berns karaktäristiska design och lyxiga komfort – bara lite rymligare.

Upptäck
Rum

Essential

Ett perfekt rum för par som letar efter en plats att bara vara “vi” på, eller för ensamresenären som vill ha lite extra space.

Upptäck
Rum

COSY ESSENTIAL

Lite mindre – minst lika bekväma. Våra ljusa och välplanerade Cosy-rum är av det lite mindre formatet och har utsikt mot innergårdens takåsar.

Upptäck
Berns

HISTORICAL BOUTIQUE HOTEL & HOUSE OF ENTERTAINMENT SINCE 1863

För fler frågor Kontakta oss