Beerns
Nyheter
28-05-2024

20 november 2023

MÖT LINN
Om

Linn är vår nya hotellchef och vi är glada över att ha en så trevlig, intelligent och frisinnad person i vårt team.

Hej Linn, berätta lite mer om dig själv.
Vad gillar du att göra på en ledig dag? Jag älskar att resa och vara aktiv. Prova nya restauranger och ställen i både Sverige och utomlands. En god Pinot Noir är alltid en vinnare och en restaurang med delningsmeny är mitt favoritkoncept, för man får lite av allt.

Vad har du jobbat med tidigare och vilka erfarenheter tar du med dig? Jag har arbetat utomlands i 13 år och jag har lärt mig mycket inom hotellbranschen. Från att ha skolats i Schweiz till att driva mitt eget hotell i Provence, Frankrike. Den bästa läxan jag har lärt mig under hela min karriär är kunskapen om olika gäster och deras behov. Det är viktigt att vara nyfiken och lyhörd.

Vilken är din favorituppgift på jobbet? Att överträffa gästens förväntningar. Ta reda på information om dina gäster för att överträffa deras förväntningar, vet vad de vill ha innan de vet ordet av. Både i service och vid tillverkning av produkten.

Varför hotell? Jag trivs när jag jobbar med service, som jag nämnde tidigare, för att överträffa gästernas förväntningar, jag känner mig också väldigt hemma i en internationell miljö. Det är roligt att jobba med hotellet, det är alltid öppet och den ena dagen är inte den andra lik. Tjänstebranschen är något man är stolt över att jobba med och det vill jag att fler ska känna.

När du ska välja hotell, vad är ett måste? Jag föredrar boutiquehotell, de är roliga och kreativa. Det andra är såklart frukosten!!! När äter du din frukost? Jag är en tidig fågel, runt 6-tiden.

Sista frågan, varför ska vi bo på Berns Hotel? För vi är det enda stället i Stockholm där du har allt. Vi har ett unikt och vackert hotell, restaurang, cocktailbar, evenemangslokaler och tre olika nattklubbar. På Berns kan du checka in och njuta 24 timmar om dygnet och aldrig behöva lämna byggnaden.