Beerns
Nyheter
28-05-2024

19 mars 2024

Internationella Kvinnodagen | Berns
Om

Den 8 mars hyllade Stureplansgruppen genom att lyfta en handfull av alla talangfulla kvinnor vi arbetar med. Från Berns var tre av våra kollegor med.

Izabelle Lif

Arbetar med In-house sales här på Berns Event, hon har huserat på eventavdelning sedan 2019. Är en veteran inom hotell, restaurang och event. Hon har nu tillsammans med teamet varit med och slagit all time high för avdelningen, oktober 2023 och januari 2024. Nästa gång du köper en satsumas kan du tänka på Izabelle, för det är högst troligt att den kommer från hennes familjegård.

Ditas Johansson

En av våra lysande stjärnor som har arbetat där längre än Stureplansgruppen har ägt Berns. Hon kliver in på sitt 34:e år men hennes värme och engagemang är fortfarande lika glödande, då som nu. Ditas arbetar som Housekeeping Manager på Berns.

Amanda Pettersson

Vår unga event stjärna, Amanda. Amanda har arbetat inom Stureplansgruppen i flertal år nu, tidigare hittade ni henne på Norra Latin och idag hittar ni henne här på Berns event. Hon var nominerad till Årets unga branschstjärna av Visita och är en otrolig klippa i huset. Utöver dessa meriter har hon studerat musik i hela hennes liv och tar gärna mikrofonen när tillfället ges.

INTERNATIONELLA KVINNODAGEN