For booking or questions
info@berns.se
+46856632000

WELCOME TO THE WORLD OF BERNS

Boka Eventlokal & Festvåning i Stockholm

Kombinationen av våra historiska salonger och moderna rum gör Berns unikt. För varje event har vi något som passar – vare sig det är en större galamiddag, fest, bröllop eller konferens. Med Stockholms mest extraordinära lokaler, en stor portion mod och lyhördhet skapar vi enastående event tillsammans ​med varje gäst. Självklart erbjuder vi hög teknisk kompetens, mat från vårt asiatiska kök med mycket noggrant utvalda drycker.

BERNS FANTASTISKA LOKALER

Kombinationen av våra historiska salonger och moderna rum gör Berns unikt. För varje event har vi något som passar. Vare sig det är privat fest, nya möten eller en konferens.

UPPTÄCK LOKALER

VÅRA LOKALER I SIFFROR

KONFRENS

14 konferensrum
450 sittande i största lokalen

EVENT

8 festlokaler
1200 personer i största lokalen

HOTELL

81 rum
145 sängar

TJÄNSTER

Vi ser alltid till era behov och lägger stor vikt på att sätta guldkant på ert event. Därför ingår alltid en personlig projektledare och vi erbjuder även hjälp med allt från dekor och scenografi till vinprovningar.

EVENTERBJUDANDEN

Vi finns här för dig och dina gäster! Oavsett om du planerar ett möte, event eller middag säkerställer vi att du kan genomföra detta på ett säkert sätt både för dig och dina gäster.

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer och har vidtagit en mängd åtgärder för att möjliggöra genomföranden av möten.

KONTAKTA OSS PÅ BERNS EVENT

​​Planerar ni ett arrangemang och vill veta mer om möjligheterna i våra salonger och rum? ​Vänligen kontakta oss.

KONTAKT

VÅRA FAVORITLOKALER

LOKALER

TAKE A DAY STAY A NIGHT

Planerar du ett event över flera dagar? Oroa dig inte, vi har de bästa sängarna.

SE HOTELL