For booking or questions
info@berns.se
+46 (0)8 566 320 00

WELCOME TO THE WORLD OF BERNS

Boka Eventlokal & Festvåning i Stockholm

Kombinationen av våra historiska salonger och moderna rum gör Berns unikt. För varje event har vi något som passar – vare sig det är en större galamiddag, fest, bröllop eller konferens. Med Stockholms mest extraordinära lokaler, en stor portion mod och lyhördhet skapar vi enastående event tillsammans ​med varje gäst. Självklart erbjuder vi hög teknisk kompetens, mat från vårt asiatiska kök med mycket noggrant utvalda drycker.

BERNS FANTASTISKA LOKALER

Kombinationen av våra historiska salonger och moderna rum gör Berns unikt. För varje event har vi något som passar. Vare sig det är privat fest, nya möten eller en konferens.

LÄS MER

STRÅLANDE BRÖLLOP

Letar du efter en speciell plats för en storslagen fest? Vill du hitta den perfekta lokalen för ditt bröllop i Stockholm? Leta inte längre för Berns har all den magi du letar efter.

MAGNIFIKT FIRANDE

Letar ni efter en magisk plats att fira ert bröllop på? Berns, med anor från 1800-talet, ligger vackert beläget vid Berzelii Park och Nybroviken i centrala Stockholm.

I våra vackra och anrika salonger erbjuder vi er något utöver det vanliga. Vi lovar er en dag ni aldrig kommer att glömma.

För er vigsel har vi tre olika lokaler att välja mellan. De mindre heter Röda Rummet och Spegelsalen och passar från 20 till 80 personer. Stora Salongen kan vi ta från 150 upp till 350 personer.

Vi ger er personlig och skräddarsydd hjälp till er stora dag.

TJÄNSTER

Vi ser alltid till era behov och lägger stor vikt på att sätta guldkant på ert event. Därför ingår alltid en personlig projektledare och vi erbjuder även hjälp med allt från dekor och scenografi till vinprovningar.

VÅRA LOKALER I SIFFROR

KONFRENS

14 konferensrum
450 sittande i största lokalen

EVENT

8 festlokaler
1200 personer i största lokalen

HOTELL

81 rum
145 sängar

EVENTERBJUDANDEN

Vi finns här för dig och dina gäster! Oavsett om du planerar ett möte, event eller middag säkerställer vi att du kan genomföra detta på ett säkert sätt både för dig och dina gäster.

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer och har vidtagit en mängd åtgärder för att möjliggöra genomföranden av möten.

KONTAKTA OSS PÅ BERNS EVENT

​​Planerar ni ett arrangemang och vill veta mer om möjligheterna i våra salonger och rum? ​Vänligen kontakta oss.

KONTAKT

VÅRA FANTASTISKA LOKALER

TAKE A DAY STAY A NIGHT

Planerar du ett event över flera dagar? Oroa dig inte, vi har de bästa sängarna.

SE HOTELL