Beerns
Nyheter
18-10-2024

18 september 2024

Mira Krabbe Åkerlind
Om

Nöjesteamet på Berns har fått en ny guest relations manager, Mira Krabbe Åkerlind. Vi hälsade henne välkommen till teamet och passade på att hänga lite med henne för att lära känna henne.

Berätta vem är du?
Jag är född och uppväxt här i Bromma, Stockholm men bor nu i stan. Har alltid jobbat med människor och är väldigt kreativ och sen är jag en riktig filmnörd. För mig är nöjeslivet ett konstverk, att nå ut och väcka känslor hos människor.

Berätta, vad har du för favoritfilm och genre?
A Clockwork Orange av Stanley Kubrick är min favoritfilm, om ni inte har sett den så måste ni se. Skräck och thriller är mina bästa genrer, jag gillar dem som är mer morbida och som väcker starka känslor. De som spelar ut lite i abstrakthet och behöver inte nödvändigtvis följa verklighetens ramverk.

Tidigare sysslat med?
Jag har jobbat med diverse butiksjobb och restaurangjobb, sen kom jag precis från F12 där jag körde denna sommar men jag är ganska ny i klubblivet. Jag ser fram emot en spännande tid här på Berns som guest relations manager, ni hittar mig här varje fredag och lördag.

Vad ser du fram emot i höst?
Att få möta en ny skara med människor, det händer så mycket här och det är så stort med olika genrer och dansgolv samt att utvecklas inom min nya roll.

Vad kan gäster förvänta sig?
Förvänta dig att bli sedd och välkommen, här blir du omhändertagen! Jag är väldigt bra på att ha kul så förvänta dig en mycket rolig kväll.

Vad gör du en ledig dag?
Jag kollar så klart på många filmer, ett otroligt ställe är Fågel Blå. Där älskar jag att dricka bärs och kolla på klassiska filmer. Sen håller jag även på med hästar, som ger mig en bra balans med de hektiska dagarna på jobbet, det är min wind-down.

Favoritdrink?
Negroni och speciellt Boulevardier som är en annan tolkning av en Negroni.

Vilken är din go-to grogg?
GT, det är en klassiker av en anledning

Är järn ett måste eller ej?
Ja! Mitt val är givetvis Tequila, sen är jag svag för Fernet, det är som att få en käftsmäll men på ett trevligt sätt

Vad är din favoriträtt?
Jag gillar det asiatiska och italienska köket (unikt), men det är aldrig fel! Jag är riktigt svag för dumplings. Så Berns Asiatiska kommer nu att besökas väldigt ofta, måste tipsa om deras Wagyu Sushi, spring och testa för det är det godaste jag har ätit.

Vad får dig att springa upp på dansgolvet?
Jag älskar eurotechno-pop, tänk E-type – alla hans låtar får mig att börja dansa.
Har du besökt hans restaurang?
JA, jag älskar den

Bjussa på något fun fact om dig
På tal om E-type så älskar jag medeltidshak och att dricka mjöd, du hittar mig ofta på Sjätte Tunnan i Gamla Stan. Älskar också att se alla personer som är utklädda till vikingar, sen tycker jag att schack också är jättekul och det brukar finnas där.

Ett uttryck du ofta använder?
Sinnes, det är mitt favoritord just nu