Beerns
Nyheter
08-09-2024

22 juli 2024

Njut av öldagen på Berns
Om

Om du inte har möjlighet att resa till Japan, varför inte ta en tur till Berns Asiatiska istället? Här kan du avnjuta sushi i världsklass, noggrant tillagad med de finaste ingredienserna. För att höja din matupplevelse ytterligare kan du njuta av en kall Sapporo, Japans äldsta ölmärke, som har en lång historia nästan lika gammal som staden Sapporo själv.

Sapporo-ölen bjuder på en uppfriskande doft av krispig malt och rostat bröd, kompletterat med en fräsch citrusnot. Smaken är ren och frisk med en balanserad beska och en behaglig maltighet som gör den till en perfekt följeslagare till vår utsökta sushi.

Berns Asiatiska erbjuder inte bara en kulinarisk upplevelse utan även en kulturell resa. Atmosfären i restaurangen fångar essensen av det japanska köket och traditionen, vilket gör varje måltid till något speciellt. Med sin eleganta inredning och förstklassiga service är Berns Asiatiska den perfekta platsen för både avslappnade middagar och mer formella tillställningar.

Så, om du längtar efter en smak av Japan mitt i Stockholm, behöver du inte leta längre. Här får du njuta av autentiska smaker och en atmosfär som tar dig på en resa till Fjärran Östern utan att du behöver lämna Östermalm. Vi ser fram emot att välkomna dig till en oförglömlig matupplevelse.

Berns beer öl guide