För bokning och frågor.
info@berns.se
0856632000

BOKA BORD

BERNS ASIATISKA

BERNS ASIATISKA

Berns Asiatiska var den första kinarestaurangen i 1940-talets Sverige och var då ett nytt och exotiskt inslag bland Stockholms restauranger. Nu är det dags för något nytt och skriv ännu ett kapitel i berättelsen om Berns Asiatiska som utspelar sig under kristallkronorna.

Om du vill boka för ett större sällskap, har särskilda önskemål eller om du vill avboka eller ändra en befintlig bokning, vänligen maila info@bernsasiatiska.se

LUNCHEN

Njut av sushi och bowls till lunch ute på uteserveringen eller inne i baren måndag till fredag. Självklart erbjuder vi även take away om om du vill äta din lunch i parken eller någon annanstans. Inga bokningar, bara att komma förbi!

DRINKARNA

Förutom asiatisk mat erbjuds en välkomponerad cocktailmeny där klassiska cocktails möter signaturdrycker.

MIDDAGEN

Inspirationen kommer från hela Asien och återspeglas i både råbaren och det varma köket. För den som är sugen på att gå all in, missa inte Wagyu Nigiri.

VINET

Of course, a worldwide wine list is offered. Our sommelier is more than happy to help you explore wine.

FRUKOSTEN

Vi serverar frukostbuffé på Berns Asiatiska varje dag. Kom och börja dagen på bästa möjliga sätt. Pris 275

SPILL SERVICE

Har du spillt på din skjorta av misstag? Fortsätt att njuta av kvällen i en skjortikon, signerat Berns Asiatiska och Eton Shirts. Krispig vit Signature Twill Shirt, pris 1399

RESTAURANGEN

Berns Asiatiska har plats för cirka 150 gäster, där hjärtat av matsalen är ett öppet kök med sittplatser runt om. Berns Asiatiska erbjuder en personlig och avslappnad service i en historisk miljö.

På helgerna spelar DJ:s musik som skapar en livlig känsla. Berns Asiatiska är lika självklart att besöka för upplevelser av mat som dryck och vin.

Som den första kinesiska restaurangen i 1940-talets Sverige var Berns Asiatiska ett nytt och exotiskt inslag bland Stockholms restauranger och än idag fortsätter vi att introducera nya spännande asiatiska smaker att njuta av i en varm och livlig atmosfär under kristallkronorna.

PRESENTKORT

Ge bort en minnesvärd upplevelse.

KÖP PRESENTKORT

Öppettider

FRUKOST

Mån – Sön 07.00 – 11.00

LUNCH

Mån – Fre 11.30 – 15.00

MIDDAG

Sön – Tor 17.00 – 00.00
Ons – Lör 17.00 – 01.00