För bokning och frågor.
info@berns.se
0856632000

BOKA BORD

BERNS ASIATISKA

BERNS ASIATISKA

Berns Asiatiska bjuder på smaker från Asiens alla hörn, framförallt från Japan, Korea och Vietnam, och utlovar en smakupplevelse utöver det vanliga.

Gäller det en bokning för sällskap större sällskap än vad som är bokningsbart, en avbokning, speciella önskemål eller ändring av en redan befintlig bokning, vänligen maila info@bernsasiatiska.se

TA MED BERNS ASIATISKA HEM

För dig som vill njuta av sushi, utvalda klassiker och favoriter till middag hemma erbjuds nu Take Away. Du beställer, betalar enkelt via hemsidan och väljer att hämta på plats eller boka hemleverans. Smaklig spis!

TAKE AWAY MENY

FRUKOSTEN

Vi serverar frukost på Berns Asiatiska. En drömmig start på dagen. Boka, kom och njut!

Pris 275

BRUNCHEN

Njut av Berns legendariska brunch.

Första serveringen består av sushi som serveras till bordet. Följande varma rätter och desserter serveras som buffé.

Brunch serveras lördag och söndag från 11.30 till 16.00.

Pris 450

DRINKARNA

Utöver den asiatiska maten så erbjuds en välkomponerad cocktailmeny där klassiska drinkar möter signaturdrinkar.

​Vilken av signaturdrinkarna som kommer bli favoriten är svårt att avgöra men vad sägs om Yuzu & Cucumber, Watermelon & Habanero, Ginger & Plum eller Frozen Irish Coffee.

SUSHIN

Berns Sushi Bar är tillbaka på Berns Asiatiska och serveras till middag. Ät bara sushi, till förrätt eller som en mellanrätt. På menyn presenteras makt rolls, nigiri, gurkan och sashimi.

MIDDAGEN

Berns Asiatiska bjuder på smaker från Asiens alla hörn, framförallt från Japan, Korea och Vietnam, och utlovar en smakupplevelse utöver det vanliga.

​Den generösa menyn erbjuder rätter som Ostron, Gyoza, Koreansk Råbiff, Okonomiyaki och Helgrillad Dorade Macaostyle.

VINET

Utöver den asiatiska maten så erbjuds en världsomspännande vinlista. Vår sommelier hjälper dig mer än gärna att utforska vin.

DESSERTEN

På dessertmenyn kan du välja din favoritsmak. Är det Äpple, Hjortron, Jordnötter eller Hallon?

RESTAURANGEN

Restaurangen rymmer cirka 150 sittplatser, där matsalens hjärta är ett öppet kök med sittplatser runtom. Berns Asiatiska bjuder på en personlig och avslappnad service i en historisk miljö.

​På helger står DJs för musiken som skapar en levande känsla. Berns Asiatiska är lika självklart att besöka för upplevelser av mat som drinkar och vin.

​Som den första kinesiska restaurangen i 40-talets Sverige var Berns Asiatiska ett nytt och exotiskt inslag bland Stockholms restauranger, och än idag fortsätter vi att introducera nya spännande asiatiska smaker att avnjuta i en varm och levande atmosfär under kristallkronorna.

PRESENTKORT

Ge bort ett minnesvärt besök

KÖP PRESENTKORT

Öppettider

FRUKOST

Mån – Fre 06.30 – 10.00
Lör – Sön 07.00 – 11.00

BRUNCH

Lör – Sön 11.45 – 16.00

MIDDAG

Mån – Lör 15.00 – 22.00