Boka nu

För bokning och frågor.
info@berns.se
0856632000

BERNS ASIATISKA

BERNS ASIATISKA

Berns Asiatiska bjuder på smaker från Asiens alla hörn, framförallt från Japan, Korea och Vietnam, och utlovar en smakupplevelse utöver det vanliga.

Gäller det en bokning för stora sällskap om 9 eller fler, en avbokning, speciella önskemål eller ändring av en redan befintlig bokning, vänligen maila info@bernsasiatiska.se

MATEN

Berns Asiatiska bjuder på smaker från Asiens alla hörn, framförallt från Japan, Korea och Vietnam, och utlovar en smakupplevelse utöver det vanliga.

​Den generösa menyn erbjuder rätter som Ostron, Gyoza, Koreansk Råbiff, Okonomiyaki och Helgrillad Dorade Macaostyle.

DRINKARNA

Utöver den asiatiska maten så erbjuds en välkomponerad cocktailmeny där klassiska drinkar möter signaturdrinkar.

​Vilken av signaturdrinkarna som kommer bli favoriten är svårt att avgöra men vad sägs om Yuzu & Cucumber, Watermelon & Habanero, Tomato & Fermented Chili eller Coconut & Strawberry.

VINET

Utöver den asiatiska maten så erbjuds en världsomspännande vinlista. Vår sommelier hjälper dig mer än gärna att utforska vin.

DESSERTEN

På dessertmenyn kan du välja din favoritsmak. Är det Äpple, Hjortron, Jordnötter eller Hallon?

NYÅRET

Det finns väl knappast någon bättre plats att fira in det nya året på än under de magnifika  kristallkronorna på Berns Asiatiska.

Vi presenterar Berns New Years Menu med våra signaturrätter om fyra serveringar.

FRUKOSTEN

På helgen serverar vi frukost på Berns Asiatiska. En drömmig start på dagen. Boka, kom och njut!

RESTAURANGEN

Restaurangen rymmer cirka 150 sittplatser, där matsalens hjärta är ett öppet kök med sittplatser runtom. Berns Asiatiska bjuder på en personlig och avslappnad service i en historisk miljö.

​På helger står DJs för musiken som skapar en levande känsla. Berns Asiatiska är lika självklart att besöka för upplevelser av mat som drinkar och vin.

​Som den första kinesiska restaurangen i 40-talets Sverige var Berns Asiatiska ett nytt och exotiskt inslag bland Stockholms restauranger, och än idag fortsätter vi att introducera nya spännande asiatiska smaker att avnjuta i en varm och levande atmosfär under kristallkronorna.

Öppettider

MIIDAG

Tis – Lör 16.00 – 22.00

FRUKOST

Lör – Sön 07.00 – 11.00