För bokning och frågor.
info@berns.se
0856632000

BOKA BORD

BERNS ASIATISKA

BERNS ASIATISKA

Berns Asiatiska var den första kinesiska restaurangen i 40-talets Sverige och var då ett nytt och exotiskt inslag bland Stockholms restauranger. Nu är det dags för nytt och skriva ännu ett kapitel i historien Berns Asiatiska som utspelar sig under kristallkronorna.

Gäller det en bokning för sällskap större sällskap än vad som är bokningsbart, en avbokning, speciella önskemål eller ändring av en redan befintlig bokning, vänligen maila info@bernsasiatiska.se

CELEBRATE THE CHINESE NEW YEAR

1 februari firar vi det kinesiska nyåret! Kom och njut av middag under kristallkronorna. Dagen till ära serveras en festlig meny om fyra serveringar. Happy Tiger Year!

BOKA BORD

THE DRINKS

Förutom det asiatiska köket erbjuds en välkomponerad cocktailmeny där klassiska cocktails möter signaturdrycker.

THE DINNER

Inspirationen kommer från hela Asien och återspeglas i både råbaren och det varma köket. För den som är sugen på att gå all in, missa inte Wagyu Nigiri.

THE BRUNCH

Ta med dina vänner på brunch och njut av sushi, rätter med asiatiska smaker och hantverkscocktails under kristallkronorna. Pris 495

THE WINE

Naturligtvis erbjuds en världsomspännande vinlista. Vår sommelier hjälper dig mer än gärna att utforska vin.

THE BREAKFAST

Vi serverar frukost på Berns Asiatiska varje dag. Kom och börja dagen på bästa möjliga sätt. Pris 285

THE RESTAURANT

Restaurangen har plats för cirka 150 gäster, där hjärtat i matsalen är ett öppet kök med sittplatser runt om. Berns Asiatiska erbjuder en personlig och avslappnad service i en historisk miljö.

På helgerna ger DJ:s musiken som skapar en livlig känsla. Berns asiatiska är lika självklart att besöka för upplevelser av mat som dryck och vin.

Som den första kinesiska restaurangen i 1940-talets Sverige var Berns Asiatiska ett nytt och exotiskt inslag bland Stockholms restauranger och än idag fortsätter vi att introducera nya spännande asiatiska smaker att njuta av i en varm och livlig atmosfär under kristallkronorna.

PRESENTKORT

Ge en minnesvärd upplevelse.

KÖP PRESENTKORT

BREAKFAST

Mån – Fre 06.30 – 10.00
Lör – Sön 07.00 – 11.00

BRUNCH

Lör – Sön 12.00 – 16.00

DINNER

Mån – Sön 17.00 – 23.00