For booking or questions
info@berns.se
+46 (0)8 566 320 00

POPCAAN

Start: November 27, 2023, 7:00 pm

POPCAAN

Popcaan åker ut på Europaturné i vår i samband med hans senaste album Great Is He. Det blir första gången som Dancehall-artisten kommer att framföra sitt sprillans nya album live! Den 27 november välkomnar vi Popcaan till Berns!

Det här blir första gången som Popcaan kommer att framföra sitt nya album live. Albumet, Great Is He, innehåller hitlåtar som We Caa Done med Drake, Aboboyaa med Burna Boy och titelspåret Great Is He. Albumet Great Is He följer upp 2020 års Fixtape. Sedan dess har han samarbetat med Dre Skull och Mr Eazi på låten Sekkle & Pop och släppt flera sololåtar, inklusive Next to Me och Skeleton Cartier.

Popcaan har hyllats globalt för sin unika blandning av reggae och Dancehall sounds. Genom sociala medier och klubbar har hans popularitet växt snabbt och har är nu uppe i över 1 miljard streams och 3,3 miljoner följare på sociala medier. Hans kritikerrosade debutalbum Where We Come From från 2014 nominerades samma år till MOBO Awards i kategorin Best Raggae Act.

Som en av de mest framgångsrika dancehall-artisterna har Popcaan skapat sig ett namn för sig själv, med samarbeten med några av de största namnen i en mängd olika genrer. Från Drake och Jame xx till Pusha T, Giggs och Matoma, såväl som Wale, Gorillaz och Davido, har Popcaan visat dancehall musikens enorma inflytande.

BERNS ASIATISKA

Läs mer om Berns Asiatiska.

LÄS MER