För bokning och frågor.
info@berns.se
0856632000

Historical Boutique Hotel & House of Entertainment since 1863

Historical Boutique Hotel & House of Entertainment since 1863

VÄLKOMMEN TILL BERNS HOTEL

Berns Hotel är beläget mitt i Stockholms dynamiska shoppingdistrikt och myllrande restaurangliv, med utsikt över Berzelii Park och Östersjön. ​Med 81 personligt inredda rum, flera utmärkelser och en intim boutiquehotell-känsla är Berns inte bara en plats att sova på. Det är här vi äter brunch, jobbar några timmar, tar en eftermiddagscocktail, äter långa middagar och lyssnar till livespelningar – under dygnets alla timmar.

RUM

Välkommen till Stockholms bäst bevarade hemlighet. Här kan du sova i samma rum som Marlene Dietrich och The Supremes ​använde som loge eller en svit med utsikt över Berzelii Park.

DISCOVER ROOMS

HÅLLBARHET

Berns arbetar aktivt med miljö- och hållbarhetsfrågor genom att följa Green Key’s omfattande kriterier.

LEAVE A LITTLE HAPPIER

ERBJUDANDEN

Vi har plockat ihop ett urval av erbjudanden för att förbättra din vistelse på Berns Hotel.

DISCOVER OFFERS

FACILITETER

Vårt boutiquehotell erbjuder ett brett utbudet av bekvämligheter och tjänster på plats för att garantera en avkopplande och händelserik vistelse i Stockholm.

UPPTÄCK STOCKHOLM

När du planerar din vistelse ta en titt på våra Stockholmstips nedan.

LOCAL ATTRACTIONS

HITTA HIT

​Från Arlanda eller Bromma flygplats tar du flygbuss till Stockholms Centralstation. Därifrån är det sedan 10 minuters promenad. Från Arlanda kan du även ta Arlanda Express som endast tar 20 minuter till Stockholms Centralstation, sedan är det 10 minuters promenad därifrån. För dig som kommer med bil har vi ett garage ni kan parkera i.

​Önskar du hjälp att boka taxi? Vänligen ring oss på 08-566 322 00.