Beerns

Sommar på Beeerns

Berns är huset som aldrig vilar, nu till sommaren har Berns Asiatiska utökat sin uteservering för att få plats för fler gäster som vill sitta ute i grönskan under sommardagarna. Terrassen öppnar upp för både event- och nattklubbsgäster och är Stockholms bästa sommartecken. Hotellet som har sina sviter med generösa terrasser och jacuzzin samt välbehövlig luftkonditionering och balkonger med närhet till sommarens alla aktiviteter, är det perfekta valet när du ska hitta ett boende för några nätter. Välkommen och spendera sommaren på Berns.

Berns Asiatiska

Förra året totalrenoverades uteserveringen, det här året kommer detaljer att justeras för att sätta pricken över i. Uteserveringen som sträcker sig hela vägen till andra sidan mot Calle P och ut mot parken ramar in ännu mer av den grönskande känslan. Här kan du vänta dig aw med grillning, kall asiatisk öl och krispigt bubbel. Du kan njuta av både frukost, brunch, lunch och middag, så välj dina soltimmar rätt.

Berns Event

Ska du ha ett event med vännerna, jobbet eller varför inte båda? Då är du välkommen till Berns Event. Här kan du anordna allt från galamiddagar, till mindre middagar i Röda Rummet och Spegelsalen.

Berns Nightlife

Terrassen som är Stockholms bästa sommartecken och den självklara platsen att vara på när du vill ha en härlig stämning. I år har Terrassen fått ett stort lyft, du hittar ett nytt större DJ-bås som ger mer utrymme för dansgolv. Fler loungegrupper har byggts för dem som vill ha drinkbord och en egen del för de som är ute efter att sitta ned och ha goda konversationer. Utöver Terrassen kan du förvänta dig konserter och event i The Ballroom och stimmiga timmar på Le! Cocktail likväl som nere i källaren på Le!

Berns Hotel

Ska du besöka Stockholm i sommar, som den nya festivalen Fields, Gröna Lund, Skansen eller något av alla de andra aktiviteterna som händer? Eller är du kanske redan bosatt i staden men vill unna dig en staycation, välkommen till Berns Hotel. Våra 82 hotellrum är unika, där majoriteten har en typ av balkong och både på första och högsta våningen har vi även terrasser.