Beerns
ARTIST
13-07-2024

05 april 2024 NUET x Camelphat

Tid: 22.00 | Ålder: 20 | Lokal: The Ballroom

Om

Berns är stolt att presentera tredje NUET för året som kommer att bjuda in till en oförglömlig kväll med CamelPhat, fredagen den 5 april.

CamelPhat blivit en av världens största akter inom elektronisk scenen där de headlinar världens största klubbar och festivaler, bland annat Afterlife med Tale Of Us som de även samarbetat med. Nyligen lanserade de sin egen residensklubb på Ibiza, vilket är en otrolig milstolpe i deras karriär.

Från sina tidiga dagar i Liverpool har Dave Whelan och Mike Di Scala, hjärnorna bakom CamelPhat. Skapat musik och livfulla fester sedan 2006, där deras karriär tog en signifikant vändning när deras låt “The Act” spelades av Pete Tong och Annie Mac 2014. Låtsläppet “Cola” var deras stora genombrott och låten blev en snabb hit inom elektroniska musik genren.

Den britiska duon kommer till Berns för att göra sin största klubbspelning på Svensk mark. För att höja ribban ytterliggare har NUET även bjudit in Layer J, en av Stockholms mest eftertraktade DJ:s, som kommer att värma upp dansgolvet inför denna legendariska duo CamelPhat.

NUET och vi är glada att kunna bjuda in er till en minnesvärd kväll fylld med underhållning från CamelPhat – Säkra dina biljetterna idag.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar.

NUET x Camelphat