Beerns
ARTIST
28-05-2024

24 februari 2024 Nuet x Studio Barnhus

Tid: 22:00 | Ålder: 20 | Lokal: The Ballroom

Om

Exakt ett år efter den slutsålda succén som var 2023 års Studio Barnhus Dance Party på Berns återvänder Stockholms-kollektivet till brottsplatsen – återigen tar de över Berns, The Ballroom och återigen står Studio Barnhus DJ Trio (Axel Boman. Kornél Kovács och Pedrodollar) samt några av skivbolagets mest framstående akter startklara.

Sen sist har Studio Barnhus släppt skivor med två av de hetaste nya USA-baserade producenterna av nytänkande men klassiskt rotad dansmusik: LADYMONIX från Detroit och Nikki Nair från Atlanta. LADYMONIX-epn “Welcome 2 My House” resulterade i lysande recensioner och oräkneliga dansgolvs-moments, medan Nikkis singel “Can’t Wait” var körsbäret på toppen av ett sanslöst genombrottsår för Mr. Nair, med ett bejublat Hudson Mohawke-samarbete och en ständigt turnerande runt jorden. Bägge är suveräna dj:er såväl som producenter och deras Sverigedebuter bör ej missas.
Det bör heller inte Issatrinity, stjärnskott på Stockholms unga och vilda klubbscen, framtida Studio Barnhus-artist, nyligen även Boiler Room-värd i sin hemstad. Issas oefterhärmliga energi i kombination med hennes lika kompromisslösa som publikfriande låtval kommer garanterat sätta publiken i gungning. Det kommer såklart även DJ Carli göra – ännu en hemmafavorit, rent av en grundbult i den moderna svenska musikscenen: Off The Meds-medlem och producent av allt från kylig grime till sockersöt pop som han är. Räkna med en fartfylld kavalkad av fram- och dåtidens bästa dansmusik när Carli intar båset.
För att binda ihop säcken och för att fira ett år där de radat upp framgångar såväl individuellt som grupp presenterar vi även Axel Boman, Kornél Kovács och Pedrodollar – dj-trio, bästisar, stolta Studio Barnhus-pappor. Det har varit ett bra tag sedan de spelade tillsammans på hemmaplan och det är ett vetenskapligt faktum att de alltid presterar som bäst på ett Studio Barnhus Dance Party. Gör er redo för något verkligt speciellt då dessa tre avslutar ett monumentalt dansparty under Berns kristallkronor.

NUET X STUDIO BARNHUS