Beerns

DDRINKAR

Boka

VÅRA DRINKAR

DRINKLISTA

Liquid Laughter Guaranted

På Berns Asiatiska tror vi att den perfekta matupplevelsen inte bara handlar om utsökt mat utan också kompletteras med exceptionella drycker. Vår drinkmeny är genomtänkt sammanställd för att vara det perfekta ackompanjemanget till de rika och mångsidiga smakerna av det asiatiska köket, vilket skapar en harmonisk symfoni för dina smaker.

Börja kvällen med en klassisk cocktail, sakkunnigt tillverkad med precision och stil. Oavsett om du är ett fan av den tidlösa Martini, en uppfriskande Gimlet eller de djärva smakerna av en Negroni, är våra klassiska cocktails en hyllning till mixologins konst och erbjuder en välbekant men ändå raffinerad smak.

För dem som söker en mer äventyrlig smakupplevelse är våra signaturdrycker en uppenbarelse. Inspirerade av Asiens olika kulturer och smaker är dessa hopkok gjorda med omsorg, med unika kombinationer av förstklassig sprit, färska ingredienser och en touch av kreativitet. Från exotiska fruktinfusioner till aromatiska kryddblandningar, varje klunk är en resa in i det oväntade.

Häng med oss på Berns Asiatiska och låt vår välkomponerade cocktailmeny bli pricken över i:et på din kulinariska resa. Smutta, njut av den perfekta kombinationen av asiatisk mat och exceptionella drycker, där varje ögonblick är en hyllning till smak och förfining. Skål för en oförglömlig upplevelse på Berns Asiatiska!